info@crystalaudio.hu
+36 30 197 5697 | +36 30 428 5359


Kosár  (-) 0 Ft
Kosár  (-) 0 Ft

Hírek

A brit Studiomaster cég a Frankfurtban megrendezett 2016-os Prolight +Sound kiállításon egy kifejezetten hasznos újdonságot mutatott be!
Manapság a legtöbb hangtechnikai eszközöket gyártó cég kínálatában megjelennek olyan kisméretű, kompakt, de sokoldalú termékek, amik megkönnyítik a hangosítás sokszor terhes feladatát. A digitális technológia elterjedésével olyan keverőpultok jöhettek létre, amiknek a segítségével gyakorlatilag a zsebünkben lévő okostelefonnal le tudunk keverni egy-egy koncertet.
A Studiomaster is, a maga brit precizitásával megalkotta a saját koncepcióját, ez a digiLIVE 16!

Részletek
banner uniNéhány hónapja lett cégünk a németországi gyártású Unielectronic márka kizárólagos képviselete Magyarországon.

Az épülethangosítás üzletágában az egyik legkitűnőbb cég olyan projekteket tudhat magáénak, mint az angliai Heathrow Repülőtér teljes hangosítása, valamint Franciaország és Olaszország több vasútpályaudvarának bemondó rendszere. 
Termékeik széles palettája teljes egészében megtalálható webshopunkban.

aacraaft linearray small
Újabb tagokkal bővült az aaCRAAFT line-array családja!
 
Már elérhető a Budapest Music Expon bemutatott német SOLTON Acoustic cég aaCRAAFT márkanév alatt kiadott legújabb professzionális "A" szériájának első két tagja. Az aaCRAAFT A218 egy dupla 18" hangszóróval míg az A215 dupla 15" hangszóróval szerelt passzív mélyláda.
Részletek

Yamaha tf bemutetóAz INTERTON Group Bemutatja: a Yamaha TF Magyarországon!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Barátunk!

Mint azt nyilván tudod, a YAMAHA a közelmúltban dobta piacra TF keverő családját.

Az INTERTON Group fontosnak tartja, hogy az általa forgalmazott eszközöket a lehető leggyorsabban bemutassa az érdeklődőknek, a szakmának.

Ennek érdekében 2015. szeptember 16-án, délelőtt 10.00 órakor Budapesten, a CRYSTAL Audio üzletében (1081 Budapest, Kiss József u. 19.) szakembereink gyakorlati bemutatót tartanak a YAMAHA TF-fel, ahová ezúton szeretettel meghívunk!

Részletek

Applied-Microphone-Technology-Logo

Örömmel jelenthetjük be, hogy az amerikai Applied Microphone Technology kézzel készített mikrofonjai megérkeztek Magyarországra!

Az AMT már több mint 20 éve benne van a mikrofon fejlesztés üzletágában. Céljuk, hogy elsajátítsák az élő előadás modern-kori hangzását, de emellett megtartsák az egyes hangszerek tiszta és természetes tónusát. Meggyőződésük, hogy a sorozatgyártás helyett a mikrofonok egyedi tervezésével érhető el végső soron a leggazdagabb, legtisztább hangszín.

A teljes irányítást igyekeznek a művész rendelkezésére bocsátani, annak érdekében, hogy minél inkább azt hallja a közönség, amit az előadó szeretne. A világ szórakoztató iparágának igényeihez igazodnak azzal, hogy olyan termékeket kínálnak, amik az élő hangosítás és a felvételkészítés kiemelkedő eszközei lehetnek, kiegészítői azoknak a hangszereknek, amelyekre tervezték őket.

Az AMT-nek a külön zsebadó nélküli, wireless hegedű mikrofontól kezdve a más gyártók adókészülékével használt, wireless szaxofon mikrofonig minden lehetséges szituációra van megoldása.

A termékeiket honlapunkon, az AMT - Applied Microphone Technology menüpont alatt találják!
Kedves Vásárlók, Partnerek!

Elsőként az országban a mi üzletünkben tekinthető meg és próbálható ki a
QSC TouchMix 16 csatornás digitális keverője.

Érdemes benézni!